3 projecten voor TRIAS door Bosman

Altijd leuk, een bedrijf dat meerdere klussen wilt laten uitvoeren door Bosman Letters & Reclame! Ditmaal was dat TRIAS; TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen. TRIAS heeft nieuwe raambelettering, bewegwijzering en een spandoek laten ontwerpen en monteren door Bosman.

Raambelettering

Wilt u uw bedrijf meer laten opvallen tussen andere bedrijven? Dan is een goede en economische mogelijkheid om uw ramen te laten beletteren. Voor de raambelettering van TRIAS hebben wij gebruik gemaakt van hoogwaardige folies die een lange levensduur hebben. Doordat ramen vaak bloot staan aan zon, wind en regen is het belangrijk om goede kwaliteit folies te gebruiken. Voor meer voorbeelden kunt u kijken op:  http://www.projectbelettering.nl/web/

Raambelettering Trias 2   Raambelettering trias 4Raambelettering trias 10

Bewegwijzering

Buiten bewegwijzering borden zijn onmisbaar in en rondom kantoren, industrieterreinen, ziekenhuizen, parkeergarages, hotels en bij alle andere gebouwen waar vele gasten, patiënten, bezoekers en medewerkers zich bewegen.

Bewegwijzering voor buiten wordt vaak uitgevoerd met bewegwijzeringsborden, zowel tegen muren gemonteerd (zoals bij TRIAS) als losstaand in de grond.
Voor meer ideeën klik hier!

Raambelettering trias 1  Bewegwijzering trias  Bewegwijzering trias 5

Spandoeken

Dit spandoek in een op maat gemaakt aluminium frame laat goed zien waar dit bedrijf voor staat;

Klachtenvrij. Maar dan echt.

Spandoeken zijn een zeer economische en flexibele oplossing voor bedrijven en organisaties die aan hun uitstraling willen werken. De voordelen van spandoeken zijn dat deze snel te produceren zijn, makkelijk te vervoeren en zelf te monteren. Spandoeken kunnen zowel met elastieken als met Tieraps worden bevestigd en zelfs ook met haken en schroeven.
Klik hier voor meer voorbeelden!

Spandoek trias 3