Professionele spandoeken voor TRIAS

Spandoek Trias  Spandoek Trias1

TRIAS schakelde Bosman weer in om meer exposure te krijgen aan het pand in Utrecht. Bosman Letters & Reklame zorgde voor de productie en montage. Door de plaatsing van de spandoeken is er een professionele uitstraling gerealiseerd. Wij zijn ontzettend trots dat wij weer een opdracht van TRIAS hebben mogen ontvangen. Wij willen TRIAS graag bedanken voor het vertrouwen in Bosman Letters en Reklame.

Interesse in spandoeken

Bent u ook geïnteresseerd in zulke prachtige spandoeken? Neem gerust contact met ons op via 020 6629803 of neem een kijkje op onze site www.spandoekenopmaat.nl. Verder kunt u bij ons terecht voor vlaggen, banieren of Beach vlaggen. Ook daar informeren wij u graag over op www.businessvlaggen.nl.

Maak kennis met TRIAS.

Iedereen behandelen als een topsporter, dat is voor ons de weg naar optimale vitaliteit. TRIAS staat voor gerichte, intensieve zorg, met een breed behandelprogramma om iedereen letterlijk vooruit te helpen. Zowel particulieren als het bedrijfsleven. Iedereen binnen TRIAS haalt zijn of haar voldoening uit het vooruit helpen van een ander. Want optimale vitaliteit is iets waar iedereen gelukkig van wordt.

Onze behandelmethode komt voort uit de topsport. Het is een intensieve behandeling gericht op de oorzaak van het probleem en de behandeling van de klacht. Net zo belangrijk als de juiste curatieve zorg, is het voorkomen van problemen oftewel preventieve zorg. Gezond en vitaal zijn en blijven is iets waar je altijd mee bezig moet zijn. Zelfstandig of af en toe met de hulp van een ander.

Ruim 20 jaar geleden behandelden we alleen mensen uit de topsport. “Iedereen heeft eigenlijk recht op zo’n behandeling” was onze gedachte toen. Onze organisatie is groter geworden en ons dienstenpakket veel breder, maar voor die gedachte staan we nog steeds.