Spandoek voor ReleaseTMS

ReleaseTMS levert onafhankelijke telecom consultancy, projectmanagement en beheerdiensten aan (middel)grote organisaties. Consultancy omvat o.a. telecom strategie en beleidsontwikkeling, inkoopadvies en RFP-begeleiding. Projectmanagers begeleiden een breed scala aan vaste en mobiele telecom projecten. Met een spandoek van Bosman Letters & Reclame wordt een mooie uitstraling gerealiseerd.

Spandoek ReleaseTMS

Dit spandoek werd gemaakt van bisonyl (ook wel zeildoek genoemd) gemaakt.

Kenmerken van bisonyl:

  • geschikt voor langdurig gebruik
  • te bedrukken in elke gewenste fullcolour opdruk
  • eenvoudig schoon te maken
  • standaard rondom gezoomd, voorzien van ringen
  • specifieke afwerking mogelijk
  • tevens zeer fraaie aluminium buisframes verkrijgbaar
  • levensduur/ kleurechtheid ca. 2 jaar afhankelijk van weersomstandigheden/locatie

frontlit

Bosman Letters & Reklame,
opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dé specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLED en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!